Ervaar de kracht van Magento

Webwinkels, websites voor het MKB of voor u als ZZP-er, de specialisten van 80s Interactive vertalen uw wensen naar een website of webwinkel..

Heeft u speciale wensen voor uw website die niet in een standaard pakket vallen? De programmeurs van 80s Interactive hebben veel ervaring met het bouwen van speciale extensies. Zo zijn er geen belemmeringen in de mogelijkheden voor uw website of webwinkel.

Processen & Werkwijze

Bij het ontwikkelen van een Magento webwinkel maken we gebruik van een aantal standaard stappen in het proces. De werkwijze die hier bij wordt gehanteerd bestaat uit de ontwerpfase, de integratie en als laatste gaan we aan de slag met extensies.


1

Ontwerp

Bij het ontwikkelen van een nieuwe Magento webwinkel, begint het proces bij het ontwerp. Tijdens het ontwerpproces wordt vastgelegd hoe de webwinkel eruit zal komen te zien en wordt tevens de werking van de webwinkel uitgewerkt.

2

Integratie

Na de ontwerpfase zullen de programmeurs van 80s Interactive aan de slag gaan met de integratie. Dit betekent dat het ontwerp wordt omgezet naar een werkende webwinkel met als CMS Magento.

3

Extensies

Zodra de integratie is afgerond en de webwinkel werkt en eruit ziet zoals het ontwerp aangaf, zullen de programmeurs van 80s Interactive aan de slag gaan met de laatste fase, welke uit de extensies bestaat. Middels deze extensies wordt de webwinkel volledig afgesteld op uw wensen.

Magento als basis

Magento als fundering

Magento is een open source platform dat ondernemers de mogelijkheid biedt om een webwinkel te beheren zonder dat hier technische kennis voor nodig is.

Het is momenteel één van de grootste eCommerce softwarepakketten en vanwege de gebruiksvriendelijkheid en efficiency wordt Magento door vele bedrijven wereldwijd ingezet als basis voor webwinkels. Magento biedt u het gemak van een basisthema met een standaard layout en functionaliteiten. Middels het toevoegen van PHP, HTML en CSS kunnen de programmeurs van 80s Interactive uw webwinkel volledig naar uw wensen en behoeften inrichten. De ingebouwde basisfunctionaliteiten van een Magento webwinkel kunnen worden uitgebreid met behulp van Magento extensies.

Magento is te gebruiken door iedereen

Het voordeel van Magento is dat u, om een Magento webwinkel te kunnen beheren, geen kennis van programmeren nodig heeft.

Dit is mogelijk dankzij het Content Managment Systeem (CMS) achter uw Magento webwinkel. Dit Content Managment Systeem is heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig te begrijpen. Daarnaast biedt het u de mogelijkheid om eenvoudig inzicht te verkrijgen in uw verkopen en de omzet, kunt u zelf eenvoudig productteksten en categorieteksten aanpassen of afbeeldingen bij uw producten wijzigen.

Magento box

Modules van Magento

Om een Magento webwinkel soepel te laten draaien, zijn er een aantal zaken noodzakelijk, zoals het hebben van goede hosting, het zorgen voor snelle laadtijden en een betrouwbare uitstraling van uw webwinkel.

Professioneel Magento Design

Webwinkel design

U wilt uw bedrijf graag online profileren, daar heeft u een bedrijfswebsite voor nodig. De start van uw bedrijfswebsite begint met een professioneel design dat vertrouwen uitstraalt naar uw klant.

stabiele Magento hosting

Stabiele hosting

Speciaal voor alle webwinkels heeft 80s Interactive een aparte hosting omgeving gebouwd, die geoptimaliseerd is voor Magento webwinkels. Dit zorgt ervoor dat uw Magento webwinkel altijd goed bereikbaar is en snelle laadtijden heeft.

Snelheid Optimalisatie Magento

Snelheid optimalisatie

Een website die snel laadt, scoort niet alleen beter bij uw bezoeker, maar ook in Google en bij andere zoekmachines. Snelle websites worden namelijk hoger weergegeven in de zoekresultaten en dus zal uw klant u sneller vinden.

social media integratie Magento

Social media

De persoonlijke profielen van Facebook kennen we allemaal wel, maar ook voor bedrijven valt er enorm veel winst te behalen met een Facebook bedrijfspagina. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw producten direct vanaf uw webwinkel op uw sociale media kanalen te promoten.

Responsive Magento design

Responsive design

Een responsive ontwerp voor uw website is tegenwoordig geen bijzaak meer; het is pure noodzaak! Hierdoor is uw website of webshop op alle devices goed zichtbaar. Zo kan uw klant uw webwinkel niet alleen bezoeken via een desktop, maar kunnen ze ook op mobiele apparaten direct uw product aanschaffen.

Blog integratie Magento

Blog integratie

U wilt graag uw nieuws delen met uw klant? Dan is een blogpagina zeer geschikt voor uw Magento Webwinkel. Zo kunt u op elk gewenst moment nieuws plaatsen op uw webwinkel en kan uw klant op 1 platform terecht voor zowel uw nieuws als het aanschaffen van uw producten.

Aan de slag met Magento

Met een Magento webwinkel kunt u direct aan de slag. Voer zelfstandig producten in, voeg plaatjes toe aan uw producten en krijg in een oogopslag duidelijk wat u heeft omgezet.

Magento 2.0 webshop bouwen

De introductie van Magento 2 markeert het begin van een nieuw tijdperk in eCommerce. Met een Magento 2 webwinkel profiteert u van een zeer betrouwbaar platform en alles dat u nodig heeft om van uw online onderneming een succes te maken.

Webwinkel beheer of een magento cursus?

Uw webwinkel is gebouwd en hier begint het eigenlijk pas! U kunt aan de slag gaan met het webwinkel beheer. Denk hierbij aan het toevoegen van nieuwe producten, afbeeldingen toevoegen maar ook het beter vindbaar maken van uw webwinkel valt onder webwinkel beheer.

Magento webwinkel onderhoud

Het onderhoud van uw webwinkel is van belang voor de veiligheid van uw webwinkel. Zo moeten Magento security updates worden uitgevoerd. Het uitvoeren van beveiligingsupdates wordt meestal aan een programmeur uitbesteed. Neem contact op om een indicatie te krijgen van de kosten

Magento 1.9 naar Magento 2

U wilt een webwinkel beginnen, maar twijfelt op welke Magento versie u dat het beste kunt doen? Verstandig om er rekening mee te houden dat de overgang van Magento 1.9 naar Magento 2 geen update is, maar een overgang naar een compleet nieuw systeem.

Magento, Open Source software

Magento 1.9 en Magento 2 zijn beiden Open Source software systemen. Dit betekent dat er niet door één bedrijf aan wordt gewerkt, maar door een volledige community die wereldwijd actief is.

Responsive Magento webwinkel

Uw webwinkel moet vandaag de dag eigenlijk wel responsive zijn. Zeker als u uw bezoekers om wilt zetten naar klanten. Tegenwoordig surft maar liefst 52% van de internetgebruikers mobiel!

Magento ervaringen van onze klanten

Onze klanten weten het beste hoe wij hun Magento webshop hebben kunnen verbeteren voor de beste online resultaten.

80s Interactive is uw Magento webshopbouwer!

80s Interactive zorgt ervoor dat u online (nog) succesvoller wordt. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Professioneel ontworpen Magento webshop zodat uw bedrijf online opvalt.
  • Maatwerk opties mogelijk
  • Continue ondersteuning gedurende het hele traject, zodat we ook na de livegang samen door kunnen bouwen aan uw succes.

Step